Despre noi

Scopul proiectului "Lecţia de Mate" este de a oferi elevilor de gimnaziu cel mai bun şi mai eficient mijloc de consolidare a cunoştinţelor de matematică.

Iniţiat în 2011, proiectul este în faza de dezvoltare. Dacă sunteţi interesat să vă alăturaţi echipei noastre, vă rugăm să ne trimiteţi CV-ul la contact@lectiademate.ro.

Lecţiile sunt prezentate de:

Cristina Bădoiu – absolventă a Facultăţii de Matematică-Informatică, cu studiile de master în cadrul Universităţii Bucureşti. Din 2008 este profesoară de matematică.

Cristina Radu – absolventă a Facultăţii de Matematică din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza, din Iaşi. Universitatea irlandeză UCD, din Dublin, i-a acordat titlul de doctor în Matematică. A predat matematica timp de trei ani la Cambridge School of Bucharest. In prezent este cercetător cu bursă postdoctorală la Institutul de Matematică al Universităţii Federale din Rio de Janeiro (Brazilia).

Ruxandra Paţachia – absolventa a  Universităţii Politehnice Bucureşti, Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, secţia Electronică şi Telecomunicaţii.

Cătălin Florescu – absolvent al Facultăţii de Transporturi din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti, al Facultăţii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice şi al studiilor aprofundate în management la Institutul Naţional de Dezvoltare Economică. Este administratorul firmei Partner Xperience, iniţiatoarea proiectului "Lecţia de Mate".