Lectii online matematica – care sunt avantajele

Aţi vrea să-i explicaţi copilului dumneavoastră anumite noţiuni matematice pe care, dintr-un motiv sau altul, nu le stăpâneşte foarte bine, dar nu aveţi timpul necesar? Aţi vrea să aveţi o imagine cât mai clară şi mai detaliată a modului în care a înţeles anumite concepte, pentru a şti unde anume trebuie insistat? Un ajutor în acest sens v-ar fi de folos? Ne face plăcere să vi-l oferim! Avem convingerea că Lecţia de Mate este unul dintre cele mai eficiente mijloace de consolidare, de clarificare a noţiunilor matematice, de dezvoltare a raţionamentelor, pentru elevii de gimnaziu.

Lecţiile de teorie sau exerciţii prezentate simplu, clar, concis, structurate conform programelor şcolare, testele interactive, rezumatele scrise ale lecţiilor de teorie, rapoartele de activitate, statisticile reprezintă doar câteva dintre numeroasele avantaje pe care Lecţia de Mate le oferă, din primul moment, elevilor, părinţilor şi chiar profesorilor care consideră diversele soluţii alternative un ajutor pe care-l pot folosi în interesul elevilor.

În plus, Lecţia de Mate vine cu un atu remarcabil: Posibilitatea de a relua, ori de câte ori este necesar, în timpul lecţiei, o secvenţă care nu a fost bine înţeleasă. Aici nu mai există teama de a spune că nu ai înţeles. Profesorii noştri nu se vor supăra dacă vor fi puşi să repete o anumită secvenţă sau dacă li se va da o scurtă pauză . Mai mult, lecţiile pot fi parcurse oriunde şi oricând!

Şi nu în ultimul rând, Lecţia de Mate vă oferă posibilitatea de a petrece mai mult timp alături de copilul dumneavoastră. Puteţi viziona împreună lecţiile, puteţi parcurge împreună testele. Vă va fi mult mai clar în ce măsură respectivele noţiuni, concepte, metode au fost asimilate.

Pentru a vă convinge de toate acestea aveţi nevoie de mai puţin de un minut. Atât durează crearea unui cont! Copilul dumneavoastră va beneficia imediat de două prime lecţii video oferite gratuit de Lecţia de Mate.

Vizionare plăcută şi spor!

Lecţia de Mate este un proiect în dezvoltare. Vor fi adăugate în permanenţă noi lecţii.