Contact Lectia de Mate

Acordul privind Termenii si conditiile de utilizare a serviciilor website-ului lectiademate.ro

Bine ati venit pe website-ul lectiademate.ro, produs si administrat de SC Partner Xperience SRL!
Utilizarea serviciilor acestui website este guvernata de o serie de reguli care trebuie respectate de catre toti utilizatorii sai.
Acest document constituie Acordul privind termenii si conditiile de utilizare ("Acordul") si stabileste termenii legali de utilizare a serviciilor oferite de website-ul lectiademate.ro.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile de utilizare prezentati sunt valabili si se aplica pentru website-ul lectiademate.ro, pentru care Partner Xperience are calitatea de autor/proprietar/administrator.
In cele ce urmeaza, website-ul lectiademate.ro va fi denumit generic, in mod individual, "Site" .
Prin folosirea serviciilor oferite de Site, va exprimati acceptul cu privire la prevederile Acordului si sunteti raspunzator de respectarea lor, fie ca sunteti simplu vizitator (ati intrat pe Site fara a va inregistra) sau utilizator (v-ati inregistrat in sistem si aveti cont si pagina personala).
Inregistrarea in sistem este necesara pentru a avea acces la toate functionalitatile Site-ului si la toate serviciile. Procedura de inregistrare poate fi incheiata de catre un potential utilizator numai dupa ce acesta a consimtit explicit la respectarea Acordului.
In cele ce urmeaza, termenul de "utilizator" cuprinde atat utilizatorii, cat si vizitatorii.
Aveti dreptul sa folositi serviciile Site-ului (indiferent daca accesul la acesta sau utilizarea lui este intamplatoare sau cu intentie), numai daca acceptati sa respectati legislatia relevanta si acest Acord. De aceea, va rugam sa cititi cu atentie acest Acord.
Daca nu sunteti de acord cu prevederile Acordului, parasiti Site-ul si incetati folosirea serviciilor oferite de acesta. Orice acces ulterior va fi considerat o acceptare a termenilor si conditiilor prezentate in continuare.
Orice incalcare a prezentului Acord ii permite administratorului sa dea avertismente si, in cele din urma, sa restrictioneze, la libera sa discretie, accesul utilizatorului in cauza, pe perioada nedeterminata.
Niciun utilizator nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Acordului faptul ca nu stia de existenta acestuia. Partner Xperience isi asuma obligatia de a posta in permanenta, pe pagina principala a Site-ului, un link catre prezentul Acord, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
Partner Xperience poate modifica periodic prevederile Acordului, modificarile devenind efective odata cu postarea lor pe Site. Se considera ca sunteti de acord ca aceste modificari, chiar daca sunt opozabile, in situatia in care folositi serviciile Site-ului si dupa postarea lor. De aceea, va recomandam sa revedeti periodic acest Acord, pentru a va asigura ca sunteti la curent cu eventualele modificari aparute.

Valabilitate

Acest Acord este valabil si isi exercita efectele cat timp utilizati serviciile sau sunteti utilizator.

Inregistrare, parola si responsabilitati

Dupa inregistrare, accesul la contul dumneavoastra, respectiv la pagina personala a parintelui si/sau copilului, se va face prin email, username si parola. Sunteti in totalitate raspunzator de pastrarea confidentialitatii parolei alese. Va recomandam in mod expres sa nu divulgati nimanui parola dumneavoastra. Este, de asemenea, recomandabil sa inchideti sesiunea de lucru in browserul utilizat, in special in cazul accesarii internetului dintr-un loc public.
Partner Xperience nu va va solicita niciodata parola printr-un email sau prin orice alt mesaj nesolicitat de dumneavoastra.
Se prezuma ca sunteti de acord sa nu folositi in nicio situatie contul, codul de utilizator sau parola unui alt utilizator si sa nu va divulgati parola catre o terta persoana.
De asemenea, ca sunteti de acord sa informati Partner Xperience de indata ce suspectati orice utilizare neautorizata a contului dumnevoastra si orice acces la parola dumneavoastra.
Dumneavoastra sunteti singura persoana responsabila de utilizarea efectiva si de modul in care va este utilizat contul.
Din pacate, nu exista o siguranta de suta la suta in ceea ce priveste transmisia de date prin internet. Prin urmare, in ciuda eforturilor sale de a proteja informatiile personale, Partner Xperience nu poate asigura sau garanta in vreun fel securitatea transmisiilor de informatii. De aceea, trebuie sa confirmati faptul ca transmisia catre Site a tuturor informatiile se realizeza pe riscul dumneavoastra.

Proprietate intelectuala

SC Partner Xperience SRL este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand clipuri audio/video, imagini, ilustratii, designuri, icoane, fotografii s.a.m.d. sunt proprietatea Partner Xperience. Reproducerea lor, pe orice suport, fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi, va rugam sa contactati Partner Xperience.
Partner Xperience nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate pe Site, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.
Partner Xperience va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitate de modificare in lipsa unui acord scris din partea Partner Xperience. Aceasta licenta nu include revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site, downloadul sau copierea informatiilor legate de conturile utilizatorilor, de utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.
Partner Xperience va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului, cata vreme acest link nu descrie lectiademate.ro sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii Lectia de Mate fara acordul prealabil scris al Partner Xperience.
Continutul si designul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Partner Xperience.
Lectia de Mate este o marca inregistrata si este detinuta de SC Partner Xperience SRL. Domeniul www.lectiademate.ro este detinut de Partner Xperience. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui Lectia de Mate, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web), fara permisiunea prealabila scrisa a Partner Xperience, este interzisa si se pedepseste conform legii.

Limitarea raspunderii

Consideram ca informatiile si serviciile furnizate pe Site sunt corecte si de incredere. Totusi, informatiile si serviciile la care aveti acces prin intermediul acestuia pot contine erori, respectiv pot inregistra perioade de intrerupere a functionarii. Partner Xperience nu este raspunzator pentru continutul inexact sau intreruperi in functionare, indiferent de natura acestora, indiferent daca acestea sunt cauzate de utilizatori sau de orice echipament sau functionare defectuoasa a serviciilor. Partner Xperience nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea Site-ului.
Partner Xperience furnizeaza informatiile si serviciile disponibile pe Site in starea lor "asa cum exista", "atat cat este disponibil", fara nicio alta garantie suplimentara. Orice garantii exprese si orice garantii implicite, incluzand garantia ca serviciile ar servi un anume scop, sunt respinse la limita maxima permisa de lege.
Partner Xperience nu raspunde si nu va fi tinuta raspunzatoare in niciun fel de dumneavoastra sau de orice terta parte pentru orice daune, pagube sau costuri rezultand din utilizarea de catre dumnevoastra a serviciilor, chiar daca Partner Xperience a fost informata de posibilitatea producerii unor astfel de daune.

Minori

Lectia de Mate vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Lectia de Mate poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, achizitionate tot de catre acestia.

Forta majora

Partner Xperience si colaboratorii si afiliatii sai nu pot fi tinuti raspunzatori pentru nicio intarziere sau functionare defectuoasa produse direct sau indirect de catre cauze asupra carora Partner Xperience nu are nicio influenta. Acestea includ (fara a fi insa limitate la): functionarea defectuoasa a echipamentelor tehnice utilizate de Partner Xperience si Site, intreruperea legaturii la internet sau a conexiunii telefonice, virusii informatici, accesul neautorizat la sistemul Partner Xperience, erorile de operare, greva

Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa nu tineti raspunzator Partner Xperience, si nici angajatii, managementul si actionarii sai, in legatura cu orice pretentie sau solicitare (incluzand comisioanele rezonabile ale avocatilor) venita din partea unei terte parti, rezultata din sau in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a sistemului intern de mesagerie al Site-ului, incalcarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor Acordului sau incalcarea oricaror drepturi de proprietate intelectuala efectuata de la calculatorul dumneavoastra.
Partner Xperience isi rezerva dreptul de a-si asigura, pe costul sau, apararea si controlul exclusive asupra oricarei chestiuni care altfel ar constitui obiectul despagubirii din partea dumneavoastra.

Legea aplicabila

Acest Acord, drepturile si obligatiile impuse de acesta si toate efectele juridice produse de el vor fi interpretate in baza si guvernate de catre legea romana. Legea din Romania va guverna toate aspectele care nu au fost prevazute de acest Acord. Orice disputa in legatura cu acest Acord va fi deferit instantelor judecatoresti competente din Romania.